Fantasztikus mesemusical: Masha és a Medve 2017-ben először hazai színpadon

Az eredeti cikk itt olvasható. 

 

A gyermekek nagy aktuális kedvence, a Masha és a Medve című bohókás, kedves mesesorozat egy csodálatos mesemusical formájában kel életre a budapesti Tüskecsarnok színpadán – Magyarországon először – 2017. május 6-án.

Gyermekek százezreit nyűgözi le a tévé képernyője elé a Minimaxon jelenleg nálunk is hatalmas sikerrel futó Masha és a Medve című mesesorozat. A történet főhőse Masha, egy nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. A történet pedig arról szól, hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá. Masha barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keveredik, ezúttal azonban nem a képernyőn, hanem életre kelve a színpadon, egy elbűvölő mesemusical keretében.  Aki velük tart, megtudhatja, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Példátlan siker

A Masha és a Medve 2009 óta futó sorozata epizódonként 7-8 perces, és számos nyelven elérhető. A széria példátlan siker Oroszországban, de a világon máshol is, s bár két éve szeptemberben az orosz stúdió a frászt hozta a szülőkre azzal, hogy bejelentette, hogy az 52. rész lesz az utolsó, az alkotók aztán rövid időn belül meggondolták magukat, és bemutatták az igen eleven Mása és a huncutságai célpontjául szolgáló medve legújabb kalandját.

2 milliárdan látták a youtube-on

Mashsa és a Medve Oroszország egyik legnépszerűbb mese exportcikke, majd’ félszáz országban vetítik, Dél-Amerikától Ázsiáig. A legnagyobb videómegosztón is az egyik szuper kedvenc, a Masha és a kása című részt már majd’ kétmilliárdszor látták 2012-es megjelenése óta. Ebben a részben miután Mása jól felbosszantja a magában táblajátékozó medvét, egyedül marad a házban, és nekiáll kását kotyvasztani.

Masha és a kása:

Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt

A humorral átszőtt egyszerű, de bájos történetek a legifjabbaktól kezdve az idősebb korosztályokat is remekül szórakoztatja, hisz’ a töténetek még a felnőttek számára is tele vannak sziporkázóan humoros jelenetekkel. Masha személyében saját gyermekeink huncutsága is visszaköszönhet, míg a medvében a szülők saját, gondoskodó szerepükre ismerhetnek rá.

Itt a musical változat is

A Mása és a medve igazi sikertörténet. Már 25 nyelve lefordították, és olyan médiaóriások is megvették a sugárzási jogait, mint a Netflix vagy az NBCUniversal. Most azonban, először Magyarorországon és valószínűleg utoljára – május 6-án, két előadás erejéig –, a színpadon kelnek életre a bájos mesehősök, kicsik és nagyok örömére egyaránt.

Bővebb információkról és a jegyvásárlásról itt tájékozódhat:

https://www.mashaesamedve.hu

zx