Trio Mandili

Egy modern tündérmese Közép-Ázsiából…

Három fiatal, gyönyörű, bájos hölgy Grúzia eldugott kis kaukázusi falucskájából az Internet, a Youtube és Facebook segítségével hihetetlen ismertségre tettek szert, és néhány hét alatt világsztárokká váltak.

Egy nap arra az elhatározásra jutottak, hogy selfie videóra veszik az egyik kedvencüket, a sokszor énekelt Apareka c. dalt és megosztják Youtube-on. Ez azonban olyannyira hatásosnak bizonyult, hogy a rövid kis felvétel pár nap alatt több milliós nézettségre tett szer. Azóta videóik nézettsége meghaladja a 20 milliós megtekintést is.

A Trio Mandili híre  eljutott a világ legkülönbözőbb pontjaira és a zenekar napok alatt hatalmas rajongótábora tett szert, ami napról napra növekszik. Az általuk megosztott újdonságok miatt , érdemes Facebook oldalukat is követni.

A múlt év izgalmasan telt a három hölgy számára; megjelent első albumuk, a White Love, mely az emberek kapcsolatiról és szeretetéről szól. A Trio Mandili az egész világon turnézik, a folk fesztiválok rendszeres fellépői, valamint nagy sikerű, önálló koncertek házigazdái. A Trio Mandili Grúzián kívül, Ukrajnában, Kazahsztánban, a Baltikumban, Amerikában és Ausztráliában is megdobogtatta a közönség szívét.