Thomas Live on Stage!

Napjaink talán legsikeresebb és legszeretetreméltóbb sorozata egy nem mindennapi előadás keretében most végre színpadon is bemutatkozik! Thomas és barátai január 8-9-én a Papp László Budapest Sportarénába látogatnak!

Valószínüleg alig akad olyan a legkisebbek körében, aki ne ismerné és szeretné Thomast, a gőzmozdonyt és barátait. Napjaink talán legsikeresebb és legszeretetreméltóbb sorozata egy nem mindennapi előadás keretében most végre színpadon is bemutatkozik! Itt az egyedülálló alkalom, hogy a Thomas rajongók végre „élőben“is megcsodálhassák kedvenceiket!

Vadonatúj, látványos zenés előadás sok-sok dallal, tánccal és lebilincselő kalandokkal!

A történet mint mindig, most is Sodor szigetén játszódik, ahol mindenki izgatottan várja a odalátogató cirkuszosokat. A készülődés folyamán Thomas persze szokás szerint bajba keveredik, de végül társai, Gordon, James, Percy és a többiek segítségével sikerül kimásznia belőle, és ismét bebizonyítja, hogy milyen nagyszerü mozdony.

A Thomas és barátai: A Cirkusz a városba jön előadás magával ragadó történetet mutat be a barátság és az összefogás fontosságáról. A fantasztikus családi szórakozás felejthetetlen élményekkel ajándékozza meg a kicsiket és nagyobbakat egyaránt.