The Tarantinos (UK)- Becstelen Brigantyk Party

Hét zenész Londonból, akik ihletüket, Quentin Tarantino iránti megszállott rajongásukból merítik. Olyan kultikus filmek jól ismert slágereit játsszák, mint a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Jackie Brown, az Alkonyattól Pirkadatig, a Grindhouse, vagy éppen a legújabb remekmü, a Becstelen Brigantyk.

A csapat 4 éves szünet után, október 21-én a Petőfi Csarnokban megrendezendő Becstelen Brigantyk Party keretében lép fel ismét Budapesten.

Budapesti koncertjükön is elhangzik majd a Miserlou, a Never Can Tell, a Bang Bang, a Woo Hoo, a Green Hornet, a Don’t Let Me Be Misunderstood, a Jungle Boogie, a Son of a Preacher Man és persze sok más Tarantino filmjei által halhatatlanná vált sláger. A zenekar tagjai emellett jelmezeikkel, hangbejátszásokkal, sőt, komplett jelenetek előadásával idézik meg a világhírü rendező filmjeinek egyedi hangulatát.

A Tarantinos nagy sikerrel turnézott az Egyesült Királyságban, Dániában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, valamint Közép és Kelet-Európa számos országában, köztük Magyarországon is. Felléptek többek között a Montreux-i Jazz Fesztiválon, a St.Gallen Open Air-en, a Royal Open Air-en, és a budapesti Sziget Fesztiválon is. Az utóbbi években olyan sztárok előzenekaraként állhattak színpadra, mint a Limp Bizkit, Van Morrison, a Prodigy és Pink.