TAP FACTORY

Nyolc férfi, ütőhangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és nem utolsó sorban rengeteg humor és nevetés. Ezekkel a legjellemzőbb jegyei a TAP FACTORY csapatának és a látványos showműsorának.

A hordók, autó felnik, közlekedési táblák, partvisok, olyan hétköznapi eszközök amit ritmushangszernek lehet használni,  a sztepp, a humor, cirkuszi akrobatika és a tánc különleges kombinációja a show.  

A külföldi kritikák azt írták, hogy akik szerették a STOMP és a Blue Man előadásokat, azok ezt  is imádni fogják. Talán a legjobb ha megnézi a videót és máris érteni fogja, miről beszéltek.

2015-ben Magyarországra érkezik a legendás TAP FACTORY produkció. A Tap Factory egy olyan színházi és zenei show összegyúrása, amiben minden benne van amit szeretünk. Az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig. Kicsit olyan érzése van a nézőnek, mintha a STOMP, a Lord of the Dance és a Cirque du Soleil legjobbjai találkoztak volna és együtt hoztak volna létre egy új produkciót.

A TAP FACTORY először jár Magyarországon, így egy igazi szenzációnak lehetnek szemtanúi a nézők. A TAP FACTORY turné állomásai Pécs, Veszprém, Kecskemét és Budapest lesznek.