Masha és a Medve 2017

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek. Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozat színpadi adaptációja először és utoljára Magyarországon, 2017. április 30-án a szegedi Városi Sportcsarnokban, május 1-én a debreceni Főnix Csarnokban, valamint május 6-án tripla előadással, 11:00-kor ,  14:30 és 18:00-kor Budapesten, a Tüskecsarnokban.

Aki szereti az eredeti sorozat bohókás, kedves meséit az biztosan nem fog csalódni ebben mesés musical darabban, amely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek.

 

A nagy érdeklődésnek köszönhetően, Budapesten kívül, Szegeden és Debrecenben is megtekinthetik Masha és a Medve csodálatos világát!

Az előadás 60 perc hosszúságú és a 2-8 éves korosztály számára ajánlott.

További információ a Masha és a Medve hivatalos oldalán.