Disney Live! Mickey’s Magic Show!

Az előadás során a Disney mesék legnépszerűbb szereplői (Mickey egér, Donald kacsa, Goofy, Hamupipőke, Hófehérke , Jázmin hercegnő és még sokan mások), világhírű bűvészek közreműködésével egy egészen rendhagyó bűvész show-t mutatnak be, amely felnőttek és gyerekek számára egyaránt felejthetetlen élményt nyújt.

Az előadás megálmodói egyesítették a legismertebb Disney karaktereket első osztályú bűvészekkel, létrehozva ezáltal egy egészen „varázslatos” és „mesés” előadást, a Disney Live! Mickey’s Magic Show-t, mely 2013. januárjában története során először Budapestre érkezik.

A sikert garantálja, hogy a lenyűgöző látványelemekért felelős trükkmester, Jim Steinmeyer korábban olyan világhírű bűvészekkel dolgozott együtt, mint David Copperfield, vagy Siegfried & Roy. Többek között olyan lélegzetelállító trükkök szemtanúi lehetnek a nézők, mint a lebegés vagy a kettéfűrészelés. A gyerekek számos alkalommal az előadás részesévé válhatnak, akár a varázskalapból kelljen kihúzni valamilyen mesés tárgyat, akár a szabaduló mutatványt ellenőrizni.
Az egész estés varázslat során felbukkan a színpadon Belle, Hófehérke, Jázmin hercegnő, de a gyerekek találkozhatnak még Minnievel, Donald kacsával és Goofy-val is. Az est házigazdája pedig nem más, mint Mickey egér, aki saját maga is varázspálcát ragad majd!

Egészen egyedi hangulatot kölcsönöz a shownak, hogy a mutatványok aláfestő zenéjeként a legnépszerűbb Disney slágerek mellett beleszőttek olyan – negyvenes-ötvenes évekbeli, nagysikerű – musical részleteket is, mint az Ének az esőben vagy a Kabaré, így az előadás kicsik és nagyok számára is maradandó élményt nyújt. A meghökkentő bűvészmutatványokon túl, a gyerekeket elvarázsolják a jól ismert Disney-karakterek és -slágerek, míg a felnőttek számára felidéződnek az egykori kiváló művész, Bob Fosse koreográfiái, és a múlt század közepének legsikeresebb musicalei.

Mickey egér segítői: Vajai Flóra és Fekete Dávid

A Feld Entertainment-ről:

A Feld Entertainment a világ egyik vezető vállalata az élő, családi szórakoztatás területén. Előadásait évente több, mint 30 millióan tekintik meg. A Feld Entertainment-hez tartozó produkciók, többek között a Disney On Ice, a Disney Live!, a Ringling Bros. and Barnum Bailey Circus, és a Feld Motor Sport a világ több mint 70 országában láthatók.

A Walt Disney Company-ról:

A Walt Disney Company, leány és társvállalataival együtt, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari és média vállalata öt üzleti szegmenssel: media hálózatok, parkok, studio entertainment, fogyasztói termékek, és interaktív media.
Élő, szórakoztatóipari produkcióit évente több, mint 6 és fél million néző látja. Világszínvonalú musical-ei, és a szintén Disney karaktereket felvonultató, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is turnézó Disney On Ice és Disney Live! előadások mellett, licencing tevékenységet is végez, lehetővé téve iskolák és közösségi színházak számára Disney klasszikusok előadását.